Restaurant / zalen

U kunt in ons restaurant of op het beekterras terecht voor:

- een kop koffie/koffie-specialiteiten met iets lekkers erbij
- een lunch/brunch
- div. plates of a la carte
- ijscoupes
- div. buffetten ( onze specialiteit ! )

Captain Jack is zowel ’s zomers als ’s winters in trek. Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur rondom Captain Jack is het goed toeven bij onze haard of op ons beekterras, waar u kunt nagenieten met een lekkere kop warme chocomelk of een glaasje wijn. Overdag hebben we naast onze koffie/ijskaart ook een lunchkaart.


Gezellig uit eten?
Of u bij ons komt met z’n tweeën of met vrienden, wij zorgen ervoor dat het voor u een heerlijke avond wordt in een ongedwongen sfeer. We zijn kindvriendelijk en daardoor voor velen een familie-stek waar iedereen zich thuis voelt!!

Capaciteit

 

Restaurant 150 personen
Captains Lounge 60 personen
Tussenzaal 35 personen
Voorzaal 45 personen
Feest-terras 40 personen
Beek-terras 100 personen
Passanten-terras 100 personen
Receptie 250 personen

Zalen

Onze zalen zijn ideaal voor een efficiente vergadering, familie-reunie, een bruisend buurt- of personeelsfeest, een onvergetelijke bruiloftsdag etc.

Wist u dat we de ideale plek zijn om uw (dag) bruiloft te vieren; mooie locatie, goed eten, kindervermaak, terras aan het water waarop bij mooi weer buiten gegeten kan worden! Uw dag bruiloft is evt. uit te breiden met div. spelmogelijkheden.

We hebben 3 afzonderlijke zalen, die ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één grote zaal. ’s Zomers kan het overdekte terrasgedeelte erbij getrokken worden, zodat er ook buiten aan de beek gedronken en gegeten kan worden (het vakantiegevoel komt dan al gauw boven).

Als basis geldt: lekker eten, gezellige bediening met aandacht voor onze gasten, sfeervolle ambiance. Deze elementen bepalen toch het succes van de avond.